shutterstock 419549734shutterstock 419549734
shutterstock 419549734

Arbeta hos oss

HVB Fristad söker behandlingsassistenter


Som behandlingsassistent ansvarar du för det dagliga arbetet på avdelningen tillsammans med andra behandlingsassistenter, under ledning av biträdande föreståndare som har det övergripande behandlingsansvaret.

​​​​​​​Arbetsuppgifterna under ett pass är varierande, allt från att hålla ART-lektioner till att dokumentera. De arbetar med kontaktmanskap. Målet är att hjälpa personen att leva ett självständigt och bra liv på sikt. Du bör tycka om att hjälpa ungdomar som är i behov av positiv förstärkning, struktur och gränssättning.

Klicka här för ansökan.

Familjehem Fristad söker familjehem


Uppsala, Västerås, Enköping, Östhammar, Stockholm, Eskilstuna

Vi söker flertalet kvalificerade familjehem som vill ta emot ett barn/ungdom/vuxen i åldern 0-26 år i sitt hem

Vår målgrupp är: pojkar och flickor med beteendeproblem så som relationsproblem, lättare kriminalitet, begynnande eller tidigare missbruk, skolproblem, konflikthanteringsproblem samt ensamkommande ungdomar. Orsaken till placeringen kan även vara omsorgssvikt av t ex vårdnadshavare.

Kvalifikationer:
Vi söker erfarna vuxna med eller utan barn. Vi söker personer med bland annat följande kompetens: Socionomer, behandlingspedagoger, lärare och fritidspersonal. Praktisk erfarenhet som t ex engagemang i idrottsföreningar, behandlingshem, socialt arbete, ideellt arbete och tidigare erfarenhet av att vara familjehem är mycket betydelsefull.

Upplysningar
Therese Johansson
VD/Verksamhetschef
therese.johansson@rattspargruppen.se
018-56 02 31